tiistai 18. helmikuuta 2014

"Päivityksen lyhyt oppimäärä"

Pitkästä aikaa avasin blogin, ja pohdin mistä aloittaisin....tai siis jatkaisin.

Ja olisiko ylipäätään edes järkeä jatkaa tätä. Viime päivityksestä oli kulunut niin pitkä aika.

Elämän ruuhkavuodet, siinäpä se syy. Onhan se taito sekin, ottaa itselleen niin paljon työtä ettei ehdi tehdä niistä puoliakaan.

Usein kun mietin esimerkiksi tätä meidän remonttien taivalta, pohdin missä ihmeen välissä sitä on kaikki tehty ja miten aika menee näin nopeasti.

Ja se keittiöremontti, se joka ei tuntunut loppuvan koskaan! kyllä se loppui....ja on muuten edelleen hiukan kesken, ne katto- ja jalkalistat. Jotenkin tuppaa unohtumaan.

Toisaalta voisin melkein väittää, että vuosi 2013 meni vähän toisenlaisissa tunnelmissa. Opiskellessa, töitä tehdessä ja syyskuun salaisuutta odotellessa.

Uuden vuoden lahjana tapahtui siis tälläistä;



 
Meidän perheen pikkuinen kuopus, pieni tytön tylleröinen syntyi 20.9.2013.
Tämän ihanan perhetapahtuman lisäksi, valmistuin keväällä 2013 lähihoitajaksi.
 
Kiirettä siis pitänyt. Remontit oli täysin tauolla lähestulkoon kokonaisen vuoden. Vähän pientä purkuhommaa tehtiin mm.kodinhoitohuoneen puolella. Mutta siihen purkamiseen se sitten jäikin. Okei, taisin kyllä hiukan narrata. Kyllähän me taidettiin pistää toinen lastenhuone kuntoon...mutta siihen se sitten jäi.
 
Tauko teki hyvää. Joskus on hyvä opetella vain olemaan.
 
Nyt siis uuteen vuoteen uutta intoa puhkuen. Tuota intoa on jo ehditty purkamaan niin poikien huoneeseen, kuin eteiseen ja olohuoneeseen. Mutta niistä lisää myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti