lauantai 14. heinäkuuta 2012

"Hiljaa hyvää tulee, ajatellen aivan kaunis!"

Tosin en tiedä mitä tästä blogista tulee, mutta virheiden kautta voittoon ehkäpä?

En ole ikinä aiemmin blogia pitänyt, pahoittelen siis aloittelijan virheitä joita varmastikin tulen matkan varrella tekemään.

Aina aika ajoin käynyt mielessä että olisi kiva kirjoitella näitä meidän remonttijuttuja johonkin. Varsinkin silloin, kun joku isompi projekti on käynnissä. Silloin aina huomaa että vaikka meidän elämä pyöriin täysin sen hetkisen remontin keskellä, niin ehkäpä muilla ei pyöri (tässä viittaan siis siihen, että meidän lähipiiri ja serkun kummin kaimat ei aina ehkä jaksa kuunnella niin kovin yksityiskohtaisesti selostustusta listojen materiaalista ja väristä.)

Mitähän sitten kertoisin meidän talosta. Meidän talo on 51-vuotta vanha, talo on ollut sen ajan "pakettitalo" eli kuvat ja puutavara on ostettu myyntiyhdistys Puutalolta. Talon mennyt historia koskettaa minun perhettäni vähän enemmän kun ehkä monen muun kohdalla, koska minun lapseni asuvat isoisoisänsä rakentamassa talossa ja isoisänsä lapsuuden kodissa.

v.2006 talo vaihtoi omistajaa, ja siitä alkaakin meidän pitkä "tarina".  Sitä tarinaa ei ihan yhdessä viestissä kirjoiteta.

Pitkä matka on tähän mennessä kuljettu, ja mekin ollaan toivottavasti kehitytty matkan varrella. Parikymppisistä uusista talon omistajista, jotka ei ikinä olleet mitään remontoineet, ja hyvä kun vasara pysyi kädessä. Niistä parikymppisistä on tullut jokusen vuoden vanhempia ja ehkä se vasarakin on alkanut pysyä käsissä vuosien varrella.

Tervetuloa seuraamaan meidän "Kauppalaa"

-Hanne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti