keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

"Lomatunnelmissa"

Remontin osalta meillä ei ole tapahtunut yhtään mitään, ei siis niin mitään. Melkein ihan hävettää kuinka laiskoja me ollaan oltu.

Etuterassi odottaa purkua, että päästäisiin laajennuksen pohjia tekemään. Mutta kuka sen sitten purkaisi, koska me ollaan ihan lomatunnelmissa. Kyllä me vähän jotain ollaan tehty, suunnittelua nimittäin...Kolmesta keittiöfirmasta ollaan pyydetty nyt tarjoukset. Tai itseasiassa tänään klo.15.00 mennään kuulemaan tuon viimeisen firman tarjous. Kvik, Keittiöjätti ja Nixi on nyt vaihtoehtoina, Keittiöjätti jäi tosin heti pois laskuista. Sellainen tunne tuli jo heti ovella, että sieltä ei meille keittiötä löydy (ehkä vähän myyjän asenteestakin).

Jotenkin kaikki isot päätökset tuntuu nyt ylitsepääsemättömän vaikeilta.

Me tehdään HraJ.n kanssa irtiotto arjesta, ensimmäistä kertaa. Luulisin, että me ollaan se ansaittukin. Vaikka ensimmäistä kertaa lapsista erossa oleminen tuntuukin aika jännittävältä. Tässä kohtaa mainittakoon, että esikoinen täyttää lokakuussa 8-vuotta, keskimmäinen on 6-vuotias ja nuorimmainen 2½.vee.

Koitan heittää täysin vapaalle, välillä tämä kolmen lapsen äitinä oleminen, remontin keskellä eläminen ja siinä ohella vielä opiskelu on todella voimia vievää.

Tänään vielä painetaan iltaan asti täysillä, viedään koirat hoitoon, siivotaan koti siihen kuntoon että mummi voi tulla lapsia hoitamaan. Pakataan matkalaukku ja yritetään vielä ehtiä nukkumaankin pari tuntia. Aikaisin huomenaamulla me lähdetään ajamaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää.

                                                       Määränpäänä PARIISI <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti